Grensoverschrijdend gedrag

Eerste hulp bij grensoverschrijdend gedrag

Heb je op je werk te maken met grensoverschrijdend gedrag? Dat kan gaan over (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie, pesten of integriteit misstanden zoals bijvoorbeeld corruptie, machtsmisbruik, fraude, nalatigheid en andere zaken die de hele organisatie en/of de maatschappij schaden. Dat is vervelend en nooit acceptabel.

Heb je hulp nodig?

Blijf er niet mee zitten. Vertrouwenspersonen Duin- en Bollenstreek is een onafhankelijk bureau en wij zijn opgeleid om jou te begeleiden.

Hoe wij jou helpen:

  • Stuur een contactverzoek of een terugbelverzoek.
  • Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op en leggen uit wat we voor je kunnen betekenen. Dit gesprek is altijd gratis.
  • Als je wilt maken we daarna een afspraak. Dit kan telefonisch, digitaal of op een veilige locatie.
  • Je kunt vrijuit je verhaal vertellen in alle vertrouwelijkheid en geheimhouding.
  • Soms is je verhaal delen en advies krijgen genoeg maar mocht je verder willen dan gaan we de mogelijke oplossingsrichtingen verder verkennen. Jij kiest welke oplossing het beste bij jou en de situatie past.
  • Wij helpen je met het uitwerken van de oplossing, het evalueren of de oplossing resultaat heeft opgeleverd of een andere richting te kiezen.

Wat kost het? Is je werkgever aangesloten bij Vertrouwenspersonen Duin- en Bollenstreek dan zijn er voor jou geen kosten. Is je werkgever niet aangesloten dan kun je deze kosten veelal achteraf declareren bij je werkgever. De kosten zullen wij vooraf met je bespreken zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Wij staan naast je, in dit hele traject! Dien hieronder een vrijblijvend contactverzoek in.